Trainingen

Trainingen op maat en toegespitst op de praktijk...

Trainingen = Maatwerk

Onze trainingen en coaching kenmerken zich als maatwerk, toegespitst op de praktijk. Voorafgaand aan een training wordt in overleg met u het doel bepaald waarop de training dient te worden uitgerold.

20150623_125831_resized-001

Voorbereiding

Om de training/coaching optimaal te laten aansluiten bij de competenties van een team of persoon maken wij gebruik van diverse mogelijkheden om het kennisniveau te toetsen. Dit kunnen o.a. testen uit ons testcentrum zijn, het uitvoeren van mysterycalls en mysteryvisits, onderzoeken verricht door derden i.o.v. onze opdrachtgevers.

Groepsverband of individueel

We verzorgen training op locatie in groepsverband, bijvoorbeeld voor importeurs. Ook incompany trajecten in groepsverband zijn veel voorkomende maatwerkopdrachten. Daarnaast maken individuele coachingen (op locatie of on the job) onderdeel uit van onze expertise.

Betrokkenheid creëren

Het professioneel uitvoeren van een training/coaching is belangrijk. Echter de groep of het individu motiveren en betrokken maken bij de inhoud van de training is nog veel belangrijker. Ons team weet deze twee basisvereisten op de juiste wijze aan elkaar te koppelen, waardoor het resultaat hoger wordt.