Dit doen we

De Meester Trainingen. In de automotive een begrip...

Een overzicht van wat wij doen…

Team building

Teambuilding

We maken allemaal deel uit van een of meerdere teams binnen een organisatie. Individuele kwaliteiten zijn in teams belangrijk, maar de gelijkgerichte samenwerking maakt het verschil in prestaties en kwaliteit.

Lees meer…

Training

Trainingen

No-nonsense trainingen, 100% maatwerk. Onze trainers komen uit uw praktijk en kennen de branche. Respect voor de deelnemers staat altijd centraal binnen de trainingen.

Lees meer…

Coaching “On The Job”

Coaching on the job

Coaching on the job is een intensieve vorm van begeleiding. Op een persoonlijke manier werken aan verdere ontwikkeling van vaardigheden en kwaliteiten. De coaching vindt plaats op de eigen werkplek.

Lees meer…

Bedrijfsscans

Bedrijfsscans

Door een expert zal een bedrijfsscan worden uitgevoerd. Dit geschiedt middels het meten van de kwaliteit van uitvoering van de kernprocessen. Wij beschikken over een professioneel scan- en testcentrum.

Lees meer…

Mystery Calls & Visits

Mistery visit

Een andere activiteit die wij met ons team uitvoeren is het  opzetten en uitvoeren van mysteryvisits. Deze gesprekken worden in beeld en geluid weergegeven. Daarnaast wordt een uitgebreid rapport gemaakt over de klantbeleving,  de wijze waarop processen worden uitgevoerd , klantvriendelijk gedrag van de medewerkers, etc.

Lees meer…

Proces implementatie

Volvo Personal Service

Het implementeren van een nieuw proces roept altijd een zekere weerstand op. Weerstand tegen het onbekende. Tijdens het begeleiden zal het proces geleidelijk aan in de juiste vorm worden gegoten en worden de medewerkers op een respectvolle wijze geïnformeerd, geënthousiasmeerd en gemotiveerd om het proces optimaal tot z’n recht te doen komen.

Lees meer…

Interim begeleiding

Businessman with spanner

Wij willen uw betrouwbare partner zijn als het gaat om het leveren van interim diensten. Zoekt u (tijdelijk) een oplossing voor het invullen van een belangrijke positie binnen uw organisatie, dan zijn wij u hierbij graag van dienst.

Lees meer…

Toetsen & Scans

BEDRIJFSSCAN

Om maatwerk te kunnen leveren vragen wij de deelnemers om via ons testcentrum een toets te maken. Dit kan gaan om een  intaketoets, zodat we kunnen zien met welke (voor)kennis de deelnemer  zal gaan deelnemen. Of een tussen toets, waarbij we de opgedane kennis tot zover kunnen toetsen. Ook worden toetsen afgenomen ter afronding van een training. Dit is dan de certificaattoets. Dit wordt met de opdrachtgever besproken en in de training of coaching geïntegreerd.

Lees meer…