Proces implementatie

Uw organisatie optimaal laten functioneren door (nieuwe) processen te implementeren?

Uw werkgebied, ons vakgebied

Uw organisatie optimaal laten functioneren door (nieuwe) processen te implementeren? Onze consultants helpen u middels advies en zorgen voor het uitvoeren van een bedrijfsscan, implementatie en een beheersbare applicatieomgeving. Onze missie is om het rendement van uw organisatie te vergroten.

xxx

Wij maken uitsluitend gebruik van ervaren consultants die vele succesvolle implementaties hebben uitgevoerd en u kunnen helpen met hun kennis en ervaring. Ook kunnen uitvoerende werkzaamheden op interim- of projectbasis bij ons worden ondergebracht,  waardoor de kosten voor administratieve krachten omlaag kunnen. Voor zowel consultancy als interim management geldt dat onze consultants kunnen worden ingezet op drie niveaus: operationeel, tactisch of strategisch.

Enthousiasmeren en motiveren

Het implementeren van een nieuw proces roept altijd een natuurlijke weerstand op. Weerstand tegen het onbekende. Tijdens het begeleiden zal het proces geleidelijk aan in de juiste vorm worden gegoten en worden de medewerkers op respectvolle wijze geïnformeerd, geënthousiasmeerd en gemotiveerd om het proces optimaal tot z’n recht te doen komen.